marți, 7 decembrie 2010

Cautarea de software se opreste

Software pentru dispozitivele viitorului.Driver Magician
GoldSolution Software anunta lansarea lui "Driver Magician 3.18", un utilitar software unic, pentru sistemul de operare Windows, care detecteaza dispozitivele necunoscute, face o salvare de rezerva, restaureaza si actualizeaza driver-ele dispozitivelor cu usurinta.
Driver-ul unui dispozitiv este un software specific care se comporta ca un translator intre dispozitiv si programele care il folosesc. Toate dispozitivele unui computer ar fi inutile daca nu ar avea driver-ele corecte. Deseori intalnim situatii cand am pierdut dirver-ele dispozitivului sau nu stim ce dispozitive avem in computer. Si ne ia destul de mult timp sa gasim driver-ele corecte pe internet.
Driver Magician te poate ajuta la identificarea dispozitivelor din computere si iti poate oferi si un link de download al driver-elor corecte. Baza de date a dispozitivelor necunoscute de Driver Magician contine mai mult de 20,000 de dispozitive, si se vor adauga mai multe. Dupa ce dispozitivul necunoscut este identificat, iti este comunicat link-ul de download si Driver Magician poate salva aceste driver-e pentru utilizarea lor in viitor.
Majoritatea producatorilor recomanda sa download-ezi ultima versiune oficiala (non beta) de driver pentru a-ti mentine computer-ul in siguranta. Driver Magician are o baza de date cu cele mai recente driver-e, si de aceea simplifica cu mult procesul de actualizare a driver-elor si imbunatateste performanta dispozitivului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu