sâmbătă, 4 decembrie 2010

Mozilla’s Seabird concept smartphone

Software pentru dispozitivele viitorului.
Mozilla SeabirdMozilla a dat drumul la un video despre un concept de smartphone pe nume Seabird, un dispozitiv cu adevarat pentru viitor care incorporeaza un telefon, aparat photo, o agenda personala, dar si un calculator si proiector.
Daca viitorul arata in felul asta atunci ar face bine sa se grabeasca.
Dispozitivul este inca in stadiul de concept, adica nu este nimic fizic, si pare ca se foloseste de Android si are multe trasaturi simpatice si atractive, este probabil exact dispozitivul la care ravneste tocilarul din noi.
Dispozitivul va avea un touchscreen, o camera de 8 megapixeli, un proiector dual pico, incarcator wireless si un headset care are a doua functionalitati, prima fiind evidenta, de a folosi ca o telecomanda fara fir, un fel de joystick de WII.

Cu toate astea dispozitivul este pentru un viitor destul de indepartat pentru ca stadiul de concept ne spune ca dispozitivul se afla inca pe foaie si in cazuri rare se apuca sa il produca.
Dar va fi acest dispozitiv diferit? Nu suntem siguri dar cu siguranta ne-ar placea sa il vedem intr-un viitor apropiat sau ceva similar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu