marți, 7 decembrie 2010

Windows7 Compatibiliatatea dintre Programele Software Si Dispozitivele Hardware

Windows 7
Software pentru dispozitivele viitorului.
Compatibilitatea dintre programele software si dispozitivele hardware pe Windows 7.
Daca vrei sa iti pui pe computer Windows 7 ar fi bine sa te uiti la informatiile legate de compatibilitatea intre dispozitivele din computer-ul tau si cele software oferite de Windows 7. Daca computer-ul tau nu suporta Windows 7, atunci cand iti vei lua unul nou vei gasi compatibilitatile dintre dispozitivele computer-ului si reactualizarile software de care ai nevoie pentru a rula aplicatiile favorite.
Decat sa umbli cu multe cd-uri de instalare sau sa cauti pe internet driverele software de care ai nevoie pentru dispozitivele harware, Windows 7 iti face viata mai usoara, iti ofera un loc centralizat de unte poti downloada actualizarile software de care ai nevoie.
Fiecare produs are o pagina cu detaliile de compatibilitate cu Windows 7, si un link sub status-ul de compatibilitate te va duce direct pe pagina de download pentru dispozitivul sau software-ul de care ai nevoie. In plus ai in partea din stanga link-uri catre pagina producatorului, site-ul de suport si pagina de contact.
Daca gasesti o eroare in informatiile despre produse sau probleme de compatibilitate cu un anumit produs poti sa trimiti un feedback cu link-ul catre pagina produsului pentru ai anunta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu